چرا علی مسلمینی؟
این روزا خیلیا به محض اینکه وارد دانشگاه میشن، اسم خودشون رو میزارند رتبه برتر کنکور و در حالیکه هنوز مهر کارت دانشجوییشون خشک نشده، در لباس مشاور شروع می کنند به مشاوره دادن…
خیلی از خانواده ها و دانش آموزان هم متاسفانه به دلیل عدم آگاهی کافی، سرنوشتشون رو میدن دست این دسته از مشاورین که دانش و تجربه مناسبی ندارند… و مشخصه که نتیجه، چه خواهد شد…
اما یه مشاور خوب باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟
- نتایج دانش آموزان: صدها رتبه تک رقمی!!! پر افتخارترین مشاور کنکور کشور!!! بیشترین تعداد قبولی پزشکی!!! و هزاران شعار مشابه که حتما بارها نظر شما رو هم جلب کرده… این ها شعارهاییست که متاسفانه به وفور در بازار کنکور کشور از آن استفاده می شود. اما وقتی حرفی از سند می یاد، سندی برای ارائه نیست… علی مسلمینی تنها مشاوریست که با راه اندازی کمپین “صادق باشیم”، سایر مشاورین را به صادق بودن با مردم فراخواند. بدین ترتیب که پیشنهاد نمود به جای صرف ادعا کردن مبنی بر پذیرش رتبه های برتر کنکور، با در اختیار قراردادن کارنامه قبولی، اثبات کنند این رتبه ها از خدمات مشاوره ایشان استفاده نموده اند. علی مسلمینی تنها مشاوریست که با قرار دادن کارنامه های قابل استعلام از سایت سنجش، اصالت ادعاهای خود مبنی بر پذیرش رتبه های برتر را به اثبات رسانده است.
- تغییرات مثبت دانش آموزان: شاید تو هم جزو اون دسته از دانش آموزا باشی که ده ها روش رو جهت بهبود کیفیت مطالعه شون امتحان کرده اند… کتابهای مختلف، دوره های حضوری و غیر حضوری مختلف، مشاورین متعدد… اما تنها چیزی که عایدت شده، تغییرات مقطعی و نا پایدار بوده… مشاور خوب مشاوریه که با متدها و ابزارهایی که جهت بهبود وضعیت درسی دانش آموزش استفاده می کنه، بتونه در روش های مطالعه، تست زنی، مدیریت زمان، سرعت مطالعه و … تغییرات مثبتی ایجاد کنه… و مهمترین سند مبنی بر اثر بخش بودن روشهای مشاور، تغییراتی است که در دانش آموزان قبلی وی ایجاد شده است… در صفحه اینستاگرام AliMoslemini، می توانید فیلم های تغییرات دانش آموزان علی را ملاحظه نمایید.
- رزومه مشاور:
مشاور خوب ، مشاوریه که رزومه ی قوی و پرباری داشته باشه و تو صحنه های داخلی و بین المللی حرفی برای گفتن داشته باشه
ارائه بیش از ده مقاله در حوزه سیستم های آموزشی،
برگزیده شدن به عنوان پژوهشگر برتر کشور در سال 1391،
دعوت جهت سخنرانی در دانشگاه کمبریج در حوزه شبیه سازی سیستم های آموزشی،
نماینده ایران در سازمان پژوهشی System Dynamics امریکا
کارشناس مدعو صدا و سیما
مبدع متد رتبه سازی در انتخاب رشته
بیش از 15 سال مشاوره و هدایت صدها رتبه برتر کنکور و …
تنها بخشی از رزومه ی علی مسلمینی جادوگر کنکور ایران است!
مدل های علمی مشاوره ای علی مسلمینی:
مدل جامع موفقیت(educational total success model):
رتبه های برتر کنکور چه چیزی دارند که باعث رتبه شدنشون شده؟! هوش زیاد؟ اساتید خوب؟ کتابهای خوب؟ ساعتهای مطالعه بالا، منابع کمک درسی بهینه؟ انرژی و انگیزه بالا؟ برنامه درسی حرفه ای؟ سبک زندگی صحیح؟ تکنیک های حرفه ای مطالعه مثل تندخوانی، تست زنی، محاسبات سریع، نداشتن اختلالات یادگیری مثل پرش ذهنی، عدم تمرکز، استرس و خستگی مطالعاتی؟ نداشتن وابستگی به موبایل؟ برنامه غذایی و ورزشی مناسب؟ و … یا شاید هم همه این موارد…
علی مسلمینی برای اولین بار در ایران مدل مشاوره ای را ارائه داد که در آن دانش آموز به صورت مستمر در 50 محور تکنیکال و 5 محور اصلی تحت کنترل و بهبود قرار می گیرد. مدلی که در محافل و کنفرانس های علمی بین المللی نیز مورد توجه دنیا قرار گرفت. دراین مدل، مشاور همچون یک پزشک، دانش آموز خود را در 50 محور حیاتی تحت کنترل و بهبود قرارداده داشته و با ایجاد تغییرات و اصلاحات تدریجی، روز به روز دانش آموز را جهت کسب رتبه های برتر کنکور قدرتمند تر می کند.
جهت آشنایی و مطالعه مقالات بین المللی علی، کافیست کلید واژه ” مقالات علی مسلمینی را در اینترنت جستجو نمایید.
مدل نقشه جنگ:
کنکور یه جنگه… جنگی که برای موفقیت در اون، هر ساله بیش از یک میلیون نفر شرکت می کنند. و از این بین کمتر از پنج هزار نفر موفق به پذیرفته شدن در رشته و دانشگاه های تاپ می شوند. جنگ با تک تک سرفصلهای درسیت. سرفصلهای دهم، یازدهم و دوازدهم که هر کدوم باید بر اساس تاکتیک های جنگی 5 مرحله ای( مطالعه، تشریحی، تست، خلاصه و نکته نویسی و مرور) نابود بشن…
در مدل نقشه جنگ، نقشه جنگ دانش آموز بلافاصله بعد از وارد شدن به پک مشاوره تحصیلی، براش ترسیم میشه و هر هفته با مشخص شدن درصد نابودی پایگاه های دشمن، دانش آموز از روند پیشروی خودش در نابود کردن پایگاه های مطالعاتی مطلع میشه.
دفتر برنامه ریزی به سبک علی مسلمینی:
دفتری کامل تخصصی و شخصی سازه شده برای هر دانش آموز که بر اساس فاکتور هایی مثل نقاط ضعف و قوت در هر کدام از درسها /اهمیت هر یک از سرفصل ها از نظر تعداد تستی که از اون داخل کنکور میاد و همچنین میزان درجه ی سختی آن سرفصل / روشهای مطالعه ی خوندن هر درس / منبع و رفرنس مطالعاتی هر درس / روش های شخصی سازی تست زدن / خلاصه نویسی / حاشیه نویسی و آزمون (نحوه ی مطالعه برای آزمون / مدیریت آزمون و تحلیل پس از آن) تنظیم شده است.
دفتر بهبود عادات روزانه(سبک زندگی):
یه برنامه ریزی حرفه ای، صرفا محدود به برنامه مطالعاتی نمیشه… کنترل ساعات خواب و بیداری، ساعات صرف شده برای موبایل و تلویزیون، استراحت های بدون هدف و … از جمله مواردی هستند که بایستی تحت کنترل و برنامه ریزی باشند. این هم یکی از روش های مشاوره علی مسلمینی جادوگر کنکور هست که جزئیات زیادی داره و حسابی روش تمرکز می کنیم.
متد رتبه سازی در انتخاب رشته:
فرض کن یک میلیارد تومن به من دادی تا برات یک ماشین یک میلیاردی بخرم… من ماشین رو برات میخرم و بهت تحویل میدم. ماشین رو به چند نمایشگاه می بری و قیمت میکنی… می بینی ارزش اون ماشین دو میلیارد تومنه… و این یعنی تو نسبت به پولی که داشتی، به ماشین بهتری رسیدی و این دقیقا مفهوم رتبه سازیه… فرض کنیم رتبه تو در کنکور شده باشه 20000. اگر طوری برات انتخاب رشته بشه که با این رتبه در رشته و دانشگاهی پذیرفته بشی که نیازمند رتبه های خیلی بهتر مثلا 10000 باشه، به این می گن رتبه سازی… مفهموم رتبه سازی برای اولین بار در ایران توسط علی مسلمینی مطرح و در برنامه های مختلف تلویزیونی معرفی شد. متد علمی که قدرت بهینه سازی قبولی داوطلب رو داشت و به سرعت بین داوطلبهای کنکوری جای خودش رو باز کرد. در اینجا خلاصه ای از متد رتبه سازی علی مسلمینی آوردیم. اگر مایل هستید دقیقاً بدونید که رتبه سازی چیه و با چه ابزار و کلیدهایی انجام میشه ، به مطلب مربوط به رتبه سازی مراجعه کنید.
خداروشکر که راضی بودید. موفق باشید
بسیار عالی خداروشکر
چجوری میتونم دفترو تهیه کنم
سلام ..بعد از مشخص شدن رتبه .و مساعد بودنش امکان گرفتن بورسیه تحصیلی در ترکیه امکان پذیر هست ؟
سلام عصری گفتید برای مشاوره فردی روز شنبه در اینستا نام دانش آموز را ثبت کنید
کجا باید ثبت شود؟