استاد علی مسلمینی با شناسایی و بکارگیری بیش از 50 کلید برای بهینه سازی نتایج انتخاب رشته ، متد “رتبه سازی در انتخاب رشته” را برای اولین بار در ایران ابداع نمود. در این مقاله قصد داریم با یکی از کلیدهای رتبه سازی با عنوان “رشته های ناشناخته” آشنا شویم. اگر تمایل دارید تا مقاله اصلی تحت عنوان تکنیک رتبه سازی علی مسلمینی را مطالعه کنید به مقاله مربوط به آن مراجعه کنید ؛ تا به اصول کلی این تکنیک قوی ، پی ببرید.
با توجه به سرعت بالای رشد تکنولوژی، همه ساله شاهد این مهم هستیم که در دفترچه انتخاب رشته، رشته های ناشناخته ای معرفی می گردد که نه تنها دانش آموزان بلکه اکثر مشاورین نیز نسبت به ماهیت رشته و بازار کار آن اطلاعی ندارند.
به عنوان مثال میتوان به رشته “مهندسی ورزش” اشاره نمود. رشته ای که کماکان اکثر مشاورین انتخاب رشته آن را با تربیت بدنی و علوم ورزشی یکسان بر می شمارند. در حالیکه این رشته یکی از گرایش های جدید رشته مهندسی پزشکی بوده و نزدیکی بسیار زیادی به رشته مهندسی برق دارد. بسیاری از کلاسهای این رشته به صورت مشترک با دانشجویان رشته مهندسی برق برگزار شده و جزو پر اعتبارترین ترین رشته ها در دنیا جهت اشتغال یا ادامه تحصیل می باشد.
از آنجاکه اکثر مشاورین نسبت به رشته های جدید آگاهی لازم را ندارند و آنکه دانش آموزان و خانواده ها نیز به دلیل کمبود آگاهی اقدام به انتخاب این رشته ها نمی نمایند، انتخاب این دسته از “رشته های ناشناخته” منجر به رتبه سازی های قابل توجهی خواهد شد.
رشته های ناشناخته واقعا اینطور که میگین هستن؟؟!!
سلام. یه سری رشته ها هستن که من تازه تو دفترچه دارم میبینم. تو اینترنت هم سرچ کردم پیدا نکردم شما میتونین راهنماییم کنین؟ چون من دوست دارم رشته ای بخونم که جدیده و همه کس هم نرن!
چه عالی.
با سلام. دبیر رسمی اموزش پرورش تهران هستم با 23 سال سابقه تدریس. کارشناسی عربی و ارشد فلسفه از دانشگاه تهران هستم و فعلا هم دانشجوی دکتری فلسفه ام. در عرصه تدریس کنکور و مشاوره تحصیلی فعالیت میکنم و بیشتر جنبه دستگیری از بچه هایی که توان مالی خانوادگی ضعیفی دارند فعالیت میکنم. خوشحال میشم باهاتون اشنا شده و همکاری داشته باشم. ممنون
09123585095
سلام با رتبه 85000چه رشته ای میشه قبول شد (هر دانشگاهی -آزاد -غیر انتفاعی پردیس هرچی)
پینگ بک: تکنیک رتبه سازی علی مسلمینی برای انتخاب رشته